ПРАВИЛА, пријављивање

О чланству и обавези члана Групе ЗАВЕТИНЕ:Запис
____________________________________________________
Не злоупотребљавајте могућност нових технологија и интернета; не пријављујте се овде ако сте површни, самољубиви, кратког памћења, ако вас боли брига за све…Група ЗАВЕТИНЕ: Запис, превасходно окупља оне особе којима је стало до књижевности, културе, поезије и филма, повезивања као једне нераздвојне целине.
Пријављујете се под пуним именом и презименом, са потпуном кућном адресом.
Обавезно је, за чланове  Групе Зз да наведу  уз своју интернет адресу, и  пуно име и презиме, пуну адресу, и псеудоним (за оне чланове који желе да своје радове публикују под псеудонимом).
Друго име ове Групе је Ново Друштво СУЗ, и да би неко постао члан није довољно да је само даровит, само песник, или само музичар, већ личност и неких других умних дарова и умећа.
Чланови Групе Зз могу установити Касу узајамне помоћи за издавање штампаних на папиру дела појединих најугроженијих писаца.
Велики је број аутора који су последњих десетак година сарађивали у  Сазвежђу ЗАВЕТИНЕ, не учланивши се у Групу Зз.  Њихове прилоге нисмо брисали, али убудуће неће моћи да публикују своје рукописе, прилоге, на локацијама Сазвежђа Заветине , из сасвим разумљивих разлога.

Најбоље је, наравно, да кандидата за новог члана Групе Зз предложи неко од већ примљених чланова… Јер Ново Друштво СУЗ није некакав клуб истомишљеника, илити потенцијалних купаца издања „Заветина“, већ друштво које жели да обнови старо музичко друштво „Суз“.

Чланови Група ЗАВЕТИНЕ: Запис пријављују се овде*

____________________

* То Друштво је затворено пре неколико година!

ЛеЗ 0005203

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s